HUN ENG
1122 Budapest, Karap utca 8. +36 20 934 4858 +36 20 258 0044

Munkatársaink

Dr. Tóvári György

1995-ben szereztem fogorvosi diplomámat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen.

1994-ben TEMPUS ösztöndíjasként Olaszországban, a Pármai Egyetemen szereztem tapasztalatokat az esztétikus ellátások lehetoségeirol, a diplomamunkám témáját innen is merítettem. „Kompozit inlay a klinikai gyakorlatban” címu értekezésemben egy akkor hazánkban még ritka, újdonságnak számító eljárás mellett foglaltam állást, amit nagy örömömre az elmúlt 10 év igazolt.

1996- 2001 a Debrecen Orvostudományi Egyetem Sztomatológiai (fogászati) Klinikájának Fogpótlási Osztályán dolgoztam.

2002- 2004-ig a Semmelweis Egyetem Fogpótlási Klinikáján dolgoztam. A fogpótlások elkészítésének oktatásában eltöltött 8 év megbízható alapokat adott az ellátási színvonalak biztos megítélésében.

2004 Megnyílik a TVR-Dent fogorvosi magánrendelő. Azóta főállásban ezzel foglalkozom.

1997 Fog- és Szájbetegségek szakvizsga.

2006 Konzerváló fogászat és Fogpótlástan szakvizsga.

Dr. Vitályos Géza

1989-ben gimnáziumi tanulmányaim után a Debreceni Orvostudományi Egyetem fogorvostudományi szakán folytattam a tanulmányaimat.

1994-ben szereztem fogorvosi diplomámat.

1994-1995-ben a Mosonmagyaróvári Karolina-kórház fogászati rendelésén szereztem gyakorlati tapasztalatokat.

1995 decemberétől a Debreceni Orvostudományi Egyetem fogszabályozási osztályán dolgozom, először klinikai orvosként, majd egyetemi tanársegédként. Az általános klinikai teendők mellett tudományos kutatásokban és az orvostanhallgatók képzésében is részt veszek. Tudományos rendezvényeken rendszeresen tartok előadásokat, továbbképzéseken folyamatosan részt veszek.

1997-től magánrendelésén is fogadom pácienseimet.

1997-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsga.

2000-ben Fogszabályozás szakvizsga.

2000-től a fogszabályozási osztály vezetőjének neveznek ki.

2002-ben levelező PhD tanulmányokat kezdek.

2005-ben Gyermekfogászat szakvizsga.

Filozófiánk

Ezen az oldalon nem lehet színes reklámokat találni.

Akik régóta ismernek minket, azok már tudják, hogy soha nem alkalmaztunk megbízhatatlan és ellenőrizhetetlen reklámokat sem újságokban, sem az interneten.

Nagyon sok jövőbeli páciens a médiát szeretné mankóként használni arra, hogy a számára megfelelő szakembert kiválaszthassa az egyre gyarapodó kínálatból. Azt a médiát, amelytől olyan sokáig próbálta az orvosi kamara és az etikai bizottság távol tartani az egészségügyi szolgáltatókat. Érthető módon, hiszen a korrekt orvosi ellátás és egy gazdasági társaság vezetése között igen nehéz megtalálni az egyensúlyt.

A reklámnak csupán egyetlen célja van, hogy a termékeket mindenáron eladja és hasznot hozzon, nem feladata hogy korrekt, teljes körű tájékoztatást nyújtson! A kereskedelmi alapú médiák csak az alma piros oldalát mutatják a vásárlóknak, a mérgezettet sohasem.

A leendő páciensek meghódításáért folytatott harc másik nagy szemfényvesztése a legújabb anyagok, egyedülálló világszabadalmak, és csak az adott kolléga által ismert kezelési, műtéti technikák kritikátlan csatasorba állítása. Nem az anyagok, eszközök és technikák a siker kizárólagos zálogai. Az ügyes kéz, jó szem, mértéktartó hozzáállás és sziklaszilárd elvek százszor többet érnek!

A sikeres kezelés garanciája tehát az ember, a szakember, aki nem csak üzletemberként végzi a munkáját, hanem művészként és felesküdött orvosként egyszerre. Szerencsére hazánkban maradt még igen sok jó szakember és a sikeres munkához minden egyéb is elérhető, amelyeket az amerikai, nyugati orvosok használnak. Jó szándékban sincs hiány, hiszen higgyék el, minden privát praxist végző kolléga legalább annyira törekszik a szép eredményre, mint amennyire a páciensek vágyakoznak utána.